Worthersee GTI Fest 2012 in foto’s

Worthersee 2012 GTI Treffen
De Wörthersee GTI Treffen, de jaarlijkse hoogmis voor VAG-tuning, is weer afgelopen. Hoewel we er dit jaar amper over berichtten, willen we jullie de foto’s niet onthouden.

Editie 31 van de jaarlijkse Wörthersee GTI Treffen was weer een knaller van formaat. Naar jaarlijkse gewoonte komt de tuning gemeenschap er met de goedkeuring van moeder Volkswagen rond het Oostenrijkse meer samen. De VW-groep doet dan ook jaarlijks flink haar best om er enkele unieke modellen voor te stellen aan het publiek. Zo was er dit jaar ondermeer plaats voor een maagdelijke Volkswagen Golf GTI Cabrio ConceptWhite en een stoere Golf GTI BlackDynamic met 1.800 Watt aan speakers. Ook de Polo kreeg een primeur, want de Polo R WRC met 220 pk werd er voorgesteld. Seat mocht op zijn beurt uitpakken met de Ibiza SC Trophy (180 pk) en Mii FR Concept. Audi bracht zijn recent in Shanghai gelanceerde modellen mee, waaronder de Audi RS Q3 Concept, terwijl Skoda als laatste de Citigo Rally Concept mocht voorstellen. (Foto’s via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...