Gelekt: eerste beelden nieuwe Dodge Viper

Dodge viper 2013
De New York Auto Show opent haar deuren pas morgen, toch zijn de eerste beelden van de Dodge Viper al gelekt.

InsideLine wist beslag te leggen op een hoop vage beelden, die ofwel van een promofilm afkomstig zijn, ofwel uit een computerspel. Ze geven alleszins een eerste beeld over hoe dit icoon eruit zal gaan zien. Alle typische kenmerken van de Viper werden behouden, maar in een iets moderner jasje gestoken. We herkennen onder meer een overdreven grote luchtinlaat op de motorkap en een geïntegreerde achterspoiler. De motor zou naar verluidt nog groter geworden zijn dan voorheen, daarover later meer. Beelden van het interieur werden eerder al door Dodge zelf wereldkundig gemaakt, daarover lees je hier meer.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: eerste beelden nieuwe Dodge Viper"

  1. TDB 04-04-2012 om 15:52

    Ziet er wat Gran Turismo uit… Computer/playstation beelden dus zou ik zeggen

Reageer

Reactie aan het plaatsen...