SRT neemt deel aan de 24 uur van Le Mans

SRT Viper GTS-R le mans
SRT heeft zin om de 24 uren van Le Mans eens mee te rijden en zal deelnemen met een duo Viper GTS-R.

Geen slechte zet, gezien hun geschiedenis in de GTS-klasse, waar ze sinds 1998 drie opeenvolgende zeges binnenhaalden! Dit jaar zullen ze zich kwalificeren voor de LM GTE Pro klasse. De CEO van SRT heeft hoge verwachtingen: “Historically the Viper GTS-R has enjoyed great succes at le Mans, so we couldn’t be more excited and proud to accept the challange to return to France and continue composing the next chapter in the history of Viper racing at such an historic venue.”

De Viper GTS-R werd gezamenlijk ontwikkeld met Riley Technologies en is uitgerust met een aerodynamische bodykit met nieuwe bumpers, aangepaste motorkap en natuurlijk ook een gigantische achtervleugel die moet zorgen voor wat extra downforce. Verder moeten de wagens ten minste 1.245 kg wegen, tussen de 450 en 500 paarden leveren en begrensd zijn op 290 km/u. Benieuwd of ze de finish halen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...