Autosalon Geneve 2012: Honda NSX Concept

Honda NSX Concept
Honda droomt luidop van een nieuwe NSX. Nu nog in conceptfase, hopelijk binnenkort op de weg.

De vormgeving van dit concept is behoorlijk extreem en naar alle waarschijnlijkheid zal hij nooit in dergelijke vorm op de weg verschijnen. Jammer, maar dergelijk design kost veel geld om te maken. De koplampen zien er agressief uit, de zijlijn is supersportief en ook de achterkant ziet er heerlijk uit.

De Honda NSX Concept wil niet alleen snel en sportief zijn, maar tegelijk ook milieuvriendelijk voor zover dat kan. Daarom ligt er niet alleen een V6-benzinemotor onder het koetswerk, maar werden er ook twee elektromotoren voorzien. De V6-motor stuurt z’n kracht naar de achterwielen, de voorwielen worden door de elektromotoren aangedreven.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...