Officieel: Chevrolet Cruze Stationwagon

Chevrolet Cruze stationWagon
Chevrolet onthult de Cruze Stationwagon voor zijn lancering in Genève, het is meteen de derde variant van de populaire Cruze.

De Chevrolet Cruze krijgt op het autosalon van Genève een derde variant, de stationwagon is een aanvulling op de sedan- en hatchback versie van de Cruze. De Cruze Stationwagon mikt op een belangrijk marktsegment, volgens Chevrolet voldoet de Cruze Stationwagon aan alle wensen van Europese automobilisten op het gebied van onderscheidend design, dynamische rijeigenschappen, ruimte en economie. De nieuwe Stationwagon biedt veel bergruimte en een keuze krachtige en efficiënte motoren, daarnaast pakt Chevrolet ook uit met een technologisch geavanceerd infotainment-systeem.

De Cruze StationWagon is met zijn 4,67 meter langer dan de Hatchback (4,51 meter) en Sedan (4,59 meter). De bagageruimte bedraagt maximaal 1.500 liter wanneer je de achterbank neerklapt. Onder de motorkap kan je kiezen tussen de huidige 1.6 en 1.8-liter benzinemotoren en 2.0-liter dieselmotor, daarnaast zal er ook gekozen kunnen worden voor een nieuwe 1.4-liter turbo benzine en een nieuwe 1.7-liter dieselmotor. Beide nieuwe motoren worden standaard met start/stop-technologie geleverd en voldoen aan de EURO5-normen. Het nieuwe Chevrolet-infotainmentsysteem, genaamd MyLink, kan vanaf de zomer van 2012 geïntroduceerd worden in de hogere uitrustingsniveaus van de Cruze en Aveo. Het biedt een 7″ groot touchscreen en kan alle functies van een smartphone overnemen zoals fotogalerijen, afspeellijsten, telefoonboeken en video’s.

Chevrolet Cruze stationwagon

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...