Wiesmann neemt afscheid van de MF3

Wiesmann_Roadster_MF3
Na 18 jaar komt er een einde aan de productie van de Wiesmann Roadster MF3. Maar niet zonder een waardige uitzwaai!

Samen met Sieger, onder andere producent van herenkleding en meubels, maakte Wiesmann de laatste versie van de Wiesmann Roadster MF3. Voor elk jaar dienst van de MF3 – en dat zijn er 18 – wordt er een afscheidsmodel geproduceerd. De Wiesmann Roadster heeft in zijn achttienjarig bestaan maar enkele veranderingen ondergaan. Het concept achter de wagen bleef hetzelfde: een zescilinder met 343 pk in een lichte wagen met unieke dynamische kwaliteiten.

De speciale edities zullen allemaal uniek zijn. Ze krijgen namen als Panther, Rocket en Chocolat. Ze krijgen allemaal hun eigen kleurenpatroon, toevallig één van de specialiteiten van Sieger. Ondanks het feit dat alle edities uniek zijn, delen ze de vloeiende lijnen die verwijzen naar de stijl van de klassieke roadster, hebben ze dezelfde strepen die van de radiator naar de achterkant van de wagen lopen en krijgen ze een nieuw interieur, met onder meer een nieuw stuur en nieuwe zetels.

Wiesmann_Roadster_MF3_FinalEdition

(Klik op bovenstaande afbeelding om alle modellen te bekijken)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Wiesmann neemt afscheid van de MF3"

  1. BNNY 31-08-2011 om 20:09

    Dat is pas een echte Special Edition! Heerlijke wagen trouwens.. Gelukkig is er nog de MF4/5

Reageer

Reactie aan het plaatsen...