Wiesmann herleeft

Wiesmann MF4-CS Teaser
Wiesmann kruipt terug recht, de insolventieprocedure wordt stopgezet.

In augustus kregen we te horen dat Wiesmann de boeken sloot, geen gerucht maar helaas de bittere waarheid. Nu is er echter veel beter nieuws, want op 16 december wordt de insolventieprocedure stilgezet en zal Wiesmann een overeenkomst sluiten met de verscheidene schuldeisers.

Hopelijk wordt alles geregeld en krijgen we binnenkort een nieuw model voorgeschoteld, waardoor we meteen allen (vooral de bemiddelden onder ons) de kans krijgen om Wiesmann een duwtje in de rug te geven. Het laatste wapenfeit was de GT MF4-CS, die nog op het Autosalon van Genève werd voorgesteld. Dit model werd ontwikkeld omwille van de 25ste verjaardag en de productie werd dan ook gelimiteerd tot 25 stuks, elk met een kostprijs van 193.193 euro. (Via: Autoblog)

Wiesmann GT MF4-CS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...