Nu zondag gratis Formula 3 dankzij Red Bull!

Header Zandvoort Redbull
Ben jij klaar voor ronkende motoren, hoge snelheid en de geur van verbrand rubber? Op 14 augustus racen de beste Formule 3-coureurs op Zandvoort tijdens de RTL GP Masters of Formula 3, en jij kan er gratis bij zijn!

Wil je gratis naar dit fantastische evenement? Koop dan een Red Bull Actieverpakking waar je in de binnenzijde een code vindt. Heb je je unieke code bij de hand? Regel direct je gratis toegang! Elke code geeft je recht op een gratis e-ticket, geldig voor 2 personen, ter waarde van 15 euro per persoon. Red Bull verzorgt een unieke show, waarin alles terug komt wat de autosport te bieden heeft. Check hier hoe je vrij toegang kunt krijgen tot de Masters, wat er op het programma staat en op welke manier je het Circuit Park Zandvoort kunt bereiken!

Naast de Masters of Formula 3 staat ook de finale van de Red Bull Kart Fight 2011 op het programma. Tijdens deze finale krijgt jong racetalent de ervaring mee van een echte coureur door onder begeleiding van Red Bull Junior rijder en nu ook F1 coureur (Team Hispania) Daniel Ricciardo voor een volle tribune de finale te racen. Wanneer? Zondag 14 augustus van 9:00 tot 17:45 uur!

Klik hier voor meer info.

Header Zandvoort Redbull

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...