Reminder: Top Gear Seizoen 17 Aflevering 4


Vanavond is het tijd voor aflevering 4 van het nieuwste Top Gear seizoen!

Vanavond trachten Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May het treinverkeer goedkoper, sneller en interessanter te maken door de conventionele wagons te vervangen door een rij caravans, getrokken door een aangepaste wagen. Op de Top Gear Test Track drift Jeremy erop los met de nieuwe Jaguar XKR-S, de facelift van de Nissan GT-R komt ook een kijkje nemen. Rowan Atkinson, bekend van Mr. Bean, mag vanavond de Kia Cee’D tot het uiterste drijven. Aflevering 4 start om 21.00u Belgische tijd op BBC2 of BBC HD.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Reminder: Top Gear Seizoen 17 Aflevering 4"

  1. ontheronix 18-07-2011 om 17:07

    Is deze ergens online te bekijken?

  2. PJS 19-07-2011 om 11:10

    We zullen vandaag nog de versie online zetten.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...