Gespot: Allerlei lekkers op feestje van Marc Coucke

Bentley Mulsanne Gespot
Marc Coucke, de flamboyante CEO van Omega Pharma, gaf vorig weekend een leuk feestje. Daarbij kwamen de gasten duidelijk graag in stijl aandraven.

Vorig weekend was het feest ten huize Coucke, de CEO van Omega Pharma nodigde ter ere van de communie van zijn dochter een resem welvarende gasten uit op het door hem in restauratie zijnde kasteel van Mijleke in Merelbeke. Aangezien er nog heel wat werk is op het domein zagen de gasten zich echter genoodzaakt om hun wagens op straat te parkeren.

Geen ramp natuurlijk voor ons, want dankzij een vaste bezoeker hebben we nu een mooi zicht op het wagenpark van de gasten. Zo zien we een Bentley Mulsanne (die eerder al gespot werd in regio Gent), pronkt er een mooie 430 Scuderia en is er ook plaats voor een Bentley Contintental Supersports. Maar onder het vervoer van de gasten valt nog meer te gapen, zo is er plaats voor een Nissan GT-R, een resem porsche’s en een stijlvolle Maserati. Bekijk alle foto’s HIER. (met dank aan kristofl)

Zelf ook een exclusieve auto gespot of een auto-evenement bijgewoond? Post je foto’s dan hier.

Bentley Continental Supersports

Deel dit bericht:

5 reacties op "Gespot: Allerlei lekkers op feestje van Marc Coucke"

 1. kristofl 02-06-2011 om 21:40

  Hell yeah! Mooi uitgedrukt: flamboyant!

 2. kristofl 24-05-2014 om 14:52

  Even een oud topic oprakelen. Het is weer zover. Dit weekend vindt het eerste-communiefeest van Alysee plaats. De jongste dochter van Marc Coucke. Dit maal feesten ze in de volledig gerenoveerde boerderij net naast het witte kasteel. ‘The place to be’ als je een heel aantal klassebakken samen wil ‘spotten’! We zijn benieuwd… 

  • BNNY 26-05-2014 om 13:58

   Haha bedankt voor de update! Stuur maar door mocht je iets “spotwaardig” zien 😉

   • kristofl 29-05-2014 om 22:05

    Helaas geen foto’s. Ik ben er die middag even voorbij gepasseerd. Er stond een parkeerwachter en de wagens stonden ver van de ingang. Wat ik ‘gespot’ heb: Tesla Model S, Rolls Royce Phantom Coupé, Mercedes ML, BMW X-5, Mercedes S-klasse, Mercedes CL65, Porsche Panamera, Porsche 911 Turbo, Maserati Cabrio,…  

    • BNNY 30-05-2014 om 9:47

     Niet slecht voor een 1e communie, ben benieuwd naar haar plechtige communie 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...