Wedstrijd: Win een Bluetooth handenvrije kit!

Bluetooth kit wedstrijd
GroenLicht heeft 2 Bluetooth-kits teveel. Wie deze Bluetooth-kits wil winnen, kan deelnemen aan onze foto-locatie wedstrijd. Meer info hieronder!

GroenLicht heeft 2 Bluetooth-kits teveel en fotolocaties te weinig. Daarom gaan we op een interactieve manier op zoek naar mooie fotolocaties om foto’s te nemen van onze testwagens. Weet je dus een interessante locatie zijn met mooie natuur, prachtige architectuur of vervallen industriële gebouwen, maak dan een foto van de locatie en plaats die op onze Facebook-pagina inclusief het adres van de locatie.

De winnende locaties moeten hoe dan ook aan 2 voorwaarden voldoen: de locatie moet in Vlaanderen liggen (of misschien een héél klein beetje buiten de grens, maar zeker niet teveel) en toegankelijk zijn voor een testwagen. De winnaar van de eerste Bluetooth-kit wordt op 6 april bekend gemaakt, de tweede krijgt zijn handenvrije kit op 13 april toegewezen. Succes!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...