Geneve 2011: Jaguar XKR-S

Jaguar XKRS
Jaguar stelt een sportieve versie van de Jaguar XKR voor: de Jaguar XKR-S die in het helblauw is uitgevoerd.

De Jaguar XKR-S beschikt nog steeds over dezelfde V8-motor met supercharger waarover de XKR beschikt, maar die motor levert 550 pk in plaats van 510 exemplaren. Dit is voldoende om de sprint van nul naar honderd in 4 tienden van een seconde sneller af te leggen dan de XKR, 4,4 seconden zijn voldoende voor de XKR-S om de kaap van 100 km/u te overschrijden.

Aan de buitenkant valt de XKR-S op door zijn brute styling. De koplampen werden hertekend, net zoals de rest van het voorfront. Aan de zijkant merken we speciale velgen op met rode remblokken en achteraan zien we vier dikke uitlaten in combinatie met een grote spoiler en een geniale diffusor. Binnenin zien we speciale kuipzetels die voor voldoende steun moeten zorgen tijdens het betere bochtenwerk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...