Wiesmann stelt Spyder Concept voor in Geneve

Wiesmann MF4 Roadster
Wiesmann heeft een designstudie gedaan om in de toekomst een nieuw dakloos model voor te stellen. We ontmoeten het model op de beursvloer van Genève.

Foto’s geeft Wiesmann nog niet vrij en ook met informatie is het Duitse merk bijzonder karig. Wel weten we dat deze wagen een puristisch model zal worden met veel vermogen en weinig gewicht. Dat klinkt op zijn minst veelbelovend! De wagen wordt een tweezitter en aangezien voorruiten en deuren niet direct belangrijk zijn, heeft Wiesmann die dingen maar overboord gegooid.

Of de uiteindelijke wagen in productie gaat, hangt af van de feedback die Wiesmann krijgt op het autosalon van Genève. Verder zal het merk ook de meningen van verschillende experts vragen. Wiesmann laat alvast weten dat we voor 2012 geen productiemodel moeten verwachten. Meer info volgt vanop het autosalon van Genève. De foto’s in dit artikel zijn foto’s van de Wiesmann MF4 Roadster.

Wiesmann Roadster MF4

Wiesmann Roadster MF4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...