Reminder: Top Gear SE16 Aflevering 5

Top Gear Seizoen 16
Vanavond om 21.00u is het opnieuw tijd voor Top Gear.

Seizoen 16 wist ons tot nu toe slechts matig te bekoren en het einde is alweer nabij. Zouden budgetbeperkingen bij de BBC er voor iets achter zitten? Hoe dan ook, vanavond wordt op BBC2 en BBC HD de voorlaatste aflevering van dit Top Gear seizoen uitgezonden.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May trachten in deze aflevering een einde te maken aan alle chaos die de jaarlijkse sneeuwval met zich meebrengt. Dit doen ze met een maaidorser, een dosis ingenieurskennis en een reisje naar Noorwegen. Verder zet Jeremy een test op die we reeds vaak zagen voorbijkomen: de Audi RS5 vs de BMW M3. Wie vanavond plaats neemt in de Kia Cee’d, blijft voorlopig een verrassing.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...