Leuke actie: Karting for Life

Karting for life
Vanaf 18 december is het terug zover, dan gaat de vijfde editie van Music for Life van start. Dit jaar steunt de actie de aids-weeskinderen in zuidelijk Afrika. Ook zin om te helpen als petrolhead? Schrijf je dan in voor de Karting for Life actie!

Onze collega’s van Autofans organiseren op 22 december samen met Inkart een heus karting event ten voordele van Music for Life. De kartprijs van 15 euro voor 12 minuten blijft gelijk, maar de opbrengst gaat integraal naar Music for Life. Iedereen is er welkom om tussen 12 en 24u enkele rondjes te rijden, onder begeleiding van babes van P-magazine en Red-Bull. Verder is er ook voldoende randinformatie voorzien, zo zal er een DJ aanwezig zijn, komt aanstormend racetalent Sam Dejonghe en kan je verschillende prijzen winnen, waaronder een rijtest met de Renault Mégane RS.

Je kan je inschrijven door te bellen naar 03/866.18.19, je betaalt 15 euro per sessie (12 min). Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Meer info vind je hier.

Karting for life

Deel dit bericht:

3 reacties op "Leuke actie: Karting for Life"

 1. PieterAertgeerts 09-12-2010 om 12:36

  Van harte bedankt voor het artikel en jullie steun!

 2. Pieter Aertgeerts 28-12-2010 om 0:43

  Jullie kunnen de videomontage van die dag hier bekijken!
  http://www.autofans.be/content/karting-life-2010-het-videoverslag
   
  groetjes

 3. BNNY 28-12-2010 om 9:34

  Mooie actie met een prachtig resultaat, hulde aan de organisatie!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...