Officieel: Mazda2 Facelift

Mazda2 Facelift
Mazda heeft de Mazda2 een facelift gegeven. Alle info daaromtrent vindt u in dit artikel.

De nieuwe Mazda2 is aan de buitenkant lichtjes vernieuwd, waardoor hij er guitiger en moderner uit zou moeten zien. Hij is ook meer personaliseerbaar dan voorheen aangezien er 11 nieuwe buitenkleuren werden toegevoegd aan het mogelijke kleurenpallet. Wie zijn Mazda2 sportiever wil afwerken, kan kiezen voor een optionele spoiler en zijschorten.

Aan de binnenkant zijn de materialen hoogwaardiger geworden dan voorheen. Er werden bijvoorbeeld hier en daar wat details afgewerkt in het pianozwart en ongeveer elk deel van de wagen dat men kan aanraken, zou een zacht gevoel moeten geven aan de inzittenden. De tellers werden aangepast zodat ze beter afleesbaar zijn. Er zijn nieuwe texturen en stofjes beschikbaar voor de bekleding, alweer een teken van personalisatie.

Onder de motorkap kan je kiezen tussen de 1.3 MZR motor met ofwel 75 ofwel 84 pk. Beide versies verbruiken 5,1 liter benzine per 100 km. Verder is er ook nog de 1.5 MZR-motor die 102 pk levert. Hij kan gekoppeld worden aan een manuele versnellingsbak, maar ook aan een automaat. Dieselaars kunnen terecht bij de 1.6 MZ-CD motor die voor 95 paarden zorgt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...