Chevrolet introduceert Camaro Convertible

Chevrolet Camaro Convertible
De Chevrolet Camaro Convertible wordt op 17 november in LA voorgesteld. Daar beleeft hij zijn werelddebuut.

Tegen volgend jaar zal hij in de Amerikaanse showrooms arriveren en daar zal hij over de toonbank gaan voor zo’n $30.000, een koopje dus. Of en wanneer de wagen naar België komt, laat GM Belgium nog niet weten. Wel laat het weten dat de nieuwe Camaro nu al een bestseller is en dat de Convertible vele autoliefhebbers zal aantrekken.

Onder de motorkap schuilt ofwel een V6-motor met directe injectie en 312 pk ofwel een V8-motor die 6.2 liter groot is en over 426 pk beschikt. Standaard beschikt het model over een manuele zesbak, een automatische versnellingsbak kan als optie gekozen worden. De eerste Camaro Convertible ging voor $205.000 de deur uit. De opbrengst ging naar een goed doel.

Chevrolet Camaro Convertible

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...