Parijs ’10: Chevrolet Orlando

Chevrolet Orlando Parijs
Chevrolet stelt op het autosalon van Parijs de nieuwe Orlando voor, de compacte MPV komt begin volgend jaar op de markt.

De Orlando is een hedendaagse gezinsauto met zeven zitplaatsen die een vrij stoere look toebedeeld krijgt dankzij een lage daklijn. De Orlando beschikt over gespierde, opbollende wielkasten, die gevuld kunnen worden door 16, 17 of 18″ velgen. Binnenin werd er extra aandacht besteed aan de functionaliteit van de Orlando, zo vinden we er drie zitrijen, een grote bagageruimte en talloze opbergmogelijkheden terug. Ondanks de lage daklijn zijn de designers er trouwens in geslaagd om de tweede en derde zitrij telkens iets hoger te plaatsen, waardoor de achterste passagiers ook een aangenaam zicht hebben. De zitplaatsen zijn trouwens erg flexibel, en kunnen dus makkelijk weggeklapt of weggenomen worden.

Onder de motorkap krijgen we de keuze tussen drie moderne en zuinige motoren: er is een 1.8-liter benzinemotor met 141 pk en er zijn twee dieselmotoren: een 2-liter diesel met 131 of met 163 pk. De Chevrolet Orlando zal uitgerust kunnen worden in drie uitrustingsniveaus, standaard krijg je echter steeds ESP, zes airbags, airco en elektrisch bedienbare buitenspiegels. Chevrolet start de productie van de Orlando in oktober, begin volgend jaar zullen de eerste modellen geleverd worden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...