Gespot: Jaguar XF krijgt trekken van de XJ

Jaguar XF Facelift 2012
De volgende Jaguar XF zal meer en meer beginnen lijken op zijn grote broertje, de Jaguar XJ. Dat tonen de meest recente spyshots.

Ondanks het feit dat de wagen nog aardig gecamoufleerd is, is het toch duidelijk dat de koplampen van de volgende Jaguar XF een stuk gestroomlijnder zullen worden, naar het voorbeeld van de nieuwe Jaguar XJ. De grille zou ongeveer even groot blijven als op de huidige XF. Ook aan de achterkant zien we dat de lichten aangepast zullen worden, zonder de vorm van de huidige achterlichten al te veel aan te passen.

Wat we aan de binnenkant mogen verwachten, is nog niet duidelijk. De kans is groot dat het interieur van de huidige XF de basis zal vormen voor het interieur van de volgende XF. Wellicht mogen we hier en daar dus enkele kleine opfrisbeurten verwachten, maar geen revolutie. Tegen 2012 zal deze herziene XF wellicht op de markt komen. (via AB)

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XF.
Lees hier onze rijtest met de Jaguar XFR.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...