Maybach brengt collectie zonnebrillen op de markt

Maybach 62S Laundaulet
Maybach krijgt haar wagens nog niet aan de straatstenen verkocht, dus begint het luxemerk blijkbaar een nieuwe lijn zonnebrillen.

De zonnebrillen zijn volgens Maybach uit topmaterialen vervaardigd, zijn gemaakt door professionals en hebben een geniaal design gekregen. Als het hier gaat over topmaterialen, dan hebben we het onder meer over 18 karaat wit, geel en roze goud, leder en speciaal geselecteerd hout. Niet dat Maybach dat allemaal zelf heeft gedaan, hiervoor is de Duitse fabrikant IKVO verantwoordelijk.

Bij het produceren werd de Maybach zelf in het achterhoofd gehouden. Zo vind je op de lederen armen een logo van Maybach terug en moet koolstofvezel doen denken aan het interieur van de Maybach (?). Normale zonnebrillen worden door machines vervaardigd, deze van Maybach worden met de hand gemaakt.

Vanaf eind oktober dit jaar kan je eindelijk keuze maken uit 8 verschillende zonnebrillen van Maybach, misschien wel het meest nutteloze gadget dat er bestaat en bovendien wellicht veel te duur is. En zeg nu zelf, als je geen Maybach hebt, dan koop je zo’n zonnebril toch niet?

Deel dit bericht:

1 reactie op "Maybach brengt collectie zonnebrillen op de markt"

  1. PJS 02-08-2010 om 0:05

    De zonnebril op foto nummer 3 lijkt me wel wat, moet je een Maybach hebben om er één te kopen?

    Nevermind, aangezien ze geen prijs opgeven durf ik vermoeden dat als je het moet vragen, je het niet kan betalen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...