Reminder: Top Gear Seizoen 15 van start


Top Gear is terug, dus vanavond is ons favoriete trio te zien op de BBC om 21.00 met de eerste aflevering van seizoen 15.

Goed weer zal het vanavond alleszins zijn, maar BBQ’s kunnen wachten en terrasjes zonder TV doe je beter niet aan. De heren van Top Gear hebben namelijk redelijk wat nieuwe dingen klaarstaan. De reasonably priced car is aan vervanging toe. De Lacetti gaat weg en er komt een ander exemplaar in de plaats.

Verder deed Top Gear een ritje in de Bentley Continental Supersports en zullen ze hun bevindingen over de buis overmaken. James zal proberen om een soort van vulkaan-bestendige wagen tot de op de Eyjafjallajökull te rijden, terwijl Clarkson een Reliant Robin rijdt. Bovenstaande foto voorspelt alvast niet veel goeds. Louie Spence is de persoon die voor het eerst met de nieuwe reasonably priced car mag rijden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...