Officieel: Porsche 918 Spyder Concept


Het moge duidelijk wezen dat Porsche iets moet doen aan haar uitstoot. Performantie verminderen zit er niet in, dus stelt het Duitse merk een nieuw, milieuvriendelijk concept voor.

Bij een eerste blik valt het duidelijk al op dat deze 918 Spyder Concept opvallend veel weg heeft van de Porsche Carrera GT. De wagen zou dan ook goed de opvolger kunnen worden van de Carrera GT, aangezien Porsche het in het persbericht heeft over de prestaties van een supercar, maar ditmaal dan wel gecombineerd met een uitzonderlijk mild verbruik.

Het verbruik zou namelijk beperkt blijven tot 3.0 liter per 100 km. De uitstoot zou beperkt blijven tot 70 gram per km, het vermogen zou neerkomen op 500 pk uit een V8-motor en 160 kW uit drie elektromotoren. Het uiterlijk van de wagen combineert traditie met moderne vormgeving. Meer over dit concept morgen, vanop de beursvloer van Genève.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: Porsche 918 Spyder Concept"

  1. Mrnix 02-03-2010 om 18:54

    wow wel wat futuristisch :p

Reageer

Reactie aan het plaatsen...