Vanavond om 20u45: Top Gear Bolivia Special


Vanavond staat aflevering zes van het veertiende Top Gear seizoen op het programma, deze week niet om 22u maar om 20u45 op BBC2!

Vanavond staat een nieuwe Top Gear Special op het programma, na de epische avonturen in Botswana, Vietnam en de Noordpoolcirkel vinden we het trio vanavond in het regenwoud van Bolivia waar ze elk een 4×4 moeten kopen voor minder dan 3.500 pond. Daarna volgt een onvergetelijke expeditie vanuit midden Bolivia naar de kust van Chili. Volgens de makers wordt het in ieder geval de moeilijkste challenge ooit voor Jeremy, Richard en James. Niet te missen dus, vanavond om 20u45 op BBC2!

De aflevering van vorige week gemist? Geen nood, hier kan je die alsnog bekijken!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...