Officieel: Arash AF-10

Arash_AF-10
Groot-Britannië heeft er een nieuwe sportwagen bij: de Arash AF-10. U kon er bij ons al eerder over lezen, maar we hebben nu meer details.

Onder de motorkap van deze supercar ligt een 7.0 liter V8 van de Chevrolet Corvette, die 505 pk zal produceren. Aan de motor is een manuele zesbak gekoppeld. De topsnelheid zal uitstijgen boven 320 km/u. In de toekomst zouden er nog twee andere motorisaties moeten komen, één met 800 pk, een andere met het magische vermogensgetal van 1001. De Bugatti Veyron komt dus in het vizier. De Arash AF-10 staat op 19″ velgen.

Loris Bicocchi, de man die onder meer mede verantwoordelijk was voor de Bugatti Veyron, meerdere Koenigsegg-modellen en de KTM X-Bow zal ook meewerken aan dit project. Om het gewicht wat binnen de perken te houden heeft Arash geopteerd voor een carbon frame en chassis, binnenin is er echter niet bespaard op comfort, een lederen interieur en GPS  zijn standaard samen met een MP3 speler en een achteruitkijkcamera.

Arash AF-10

Arash AF-10

Arash AF-10

Arash AF-10

Deel dit bericht:

2 reacties op "Officieel: Arash AF-10"

  1. Bob S 14-11-2009 om 18:39

    doet me hard aan de ferrari Enzo denke!

  2. james 14-11-2009 om 20:27

    eerste wat bij mij opkwam: nieuwe tuning v enzo?!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...