Top Gear: James May crasht met zeppelin

Top Gear crash - James May
Alweer een Top Gear crash.. Deze keer niet met een supercar aan hoge snelheden, maar met een zeppelin aan een snelheid van 10 km/u. Zoiets is enkel mogelijk bij – u raadde het nooit – James May die zijn bijnaam Captain Slow alweer alle eer aandoet!

De Top Gear crew is bezig aan de opnames van het 14e seizoen, en we kijken er nu al naar uit. Tijdens opnames van een race tussen een Lamborghini en een vliegende caravan, bevestigd aan een zeppelin, ging het mis. Waar Jeremy zich verschuilde, is niet bekend.

De bedoeling was om met het grote luchtschip te landen op een cricketveld, maar de wind oordeelde daar anders over. De caravan eindigde na een dolle rit over het gras in een veld nabij een drukke steenweg. Eerst was er paniek over de toestand van de Captain en zijn crew, maar snel werd duidelijk dat niemand ernstig gewond was.

Dit ongeluk is niet het eerste bij Top Gear, iedereen kent wel het verhaal van Hammond die in 2006 met zijn jetcar aan 400km/u crashte met een coma tot gevolg. Gelukkig zijn er geen blijvende letsels of schade, zodoende het trio zich weer kon focussen op goede televisie. Daarin slagen ze zelfs zonder op tv te moeten komen. (Via MailOnline)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Top Gear: James May crasht met zeppelin"

  1. XliljeezyX 01-10-2009 om 22:04

    AHAHAHA wat een gekkigheid daar bij Top Gear, ze verzinnen de gekste dingen daar.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...