Impressie: BMW Concept Vision Z

bmw_concept_vision_z
Een paar dagen geleden moesten we het nog stellen met wat spyshots, ondertussen is er al een impressie gemaakt van BMW’s milieuvriendelijke concept.

De ontwerper van deze impressie, Jon Sibal, geeft toe dat zijn design snel gemaakt werd en dat hij er volledig het gissen naar heeft hoe de wagen er effectief zal uitzien. Desalniettemin toont hij ons hoe deze vierdeurscoupé eruit zou kunnen zien, en daar zijn we uiteraard ook al tevreden mee.

De typische BMW-grille zal naar alle waarschijnlijkheid behouden blijven en dat is ook terug te vinden in deze schets. Wel is het zo dat er al een tijdje gespeculeerd wordt over het terugkeren van de vooroverbuigende grille. Hier in deze schets zien we inderdaad dat de bovenkant van de grille een eindje meer uitsteekt dan de onderkant van de grille.

“Er ontbreken achteruitkijkspiegels” zou de geoefende kijker laten weten, inderdaad, maar de geoefende kijker heeft ongetwijfeld al opgemerkt dat de spyshots ook geen achteruitkijkspiegels vertoonden. Misschien plaatste BMW enkele cameraatjes en schermen? Zo gebeurde dat eerder al bij verschillende concepten, wie weet stapt BMW op dezelfde bus.

Verder kunnen we niets nieuws over dit concept melden, we zullen dus nog eventjes moeten wachten op het autosalon van Frankfurt, midden september. (via WCF)

bmw_vision_concept_z

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...