Virtueel racen op circuit van Abu Dhabi? Het kan!

Yas marina circuit F1
Altijd al zelf eens willen rondrijden op een Formule 1 circuit? Of gewoon eens willen rondneuzen op een hypermodern parcours in het Midden Oosten, waar geld geen rol speelt? Vanaf heden kan dit allemaal, op de promosite van de Grote Prijs van Abu Dhabi.

Sinds kort is de promotie begonnen voor de laatste Grote Prijs van het seizoen, op het spiksplinternieuwe Yas Marina Circuit. Hier zullen de teams op 1 november voor de laatste keer strijden om de felbegeerde overwinning. Hopelijk zien we dan een spannende race en een verrassend resultaat, net zoals vorig jaar waar de winnaar – Lewis Hamilton met zijn McLaren – slechts in de laatste bocht het broodnodige puntje verzamelde en vervolgens zo wereldkampioen werd, ten nadele van de Braziliaan Felipe Massa.

Met deze promosite wil de organisatie het publiek warm maken voor hun GP en vooral de ticketverkoop bevorderen. Mocht iemand de mogelijkheid hebben om te gaan, laat het ons gerust weten! Voor ons Europeanen is deze GP een ver van ons bedshow, gelukkig hebben we nog de Yas Marina Circuit Experience, waarbij we ons -virtueel- racer wanen en zelf wat powerlaps doen. Niet te proberen met Firefox, Internet Explorer lukt wel – maar verwacht geen supersnelle connectie.

Ben je niet voor de Formule 1, dan kan je nog altijd afzakken naar het nieuwe circuit. Alles wat je kan bedenken is aanwezig; een jachthaven, een kartingbaan, een openluchtmuseum en verschillende feest-, sport- en eventterreinen. Ferrari wil in dit werelddeel ook versterkt aanwezig zijn, en bouwt op dezelfde site zijn Ferrari World. Plezier gegarandeerd dus.

De -trage!- promosite vind je hier, virtueel racen doe je hier. (via)

Yas marina circuit F1

Yas marina circuit F1

Yas marina circuit F1

Yas marina circuit F1

Yas marina circuit F1

Yas marina circuit F1

Yas marina circuit F1

Deel dit bericht:

1 reactie op "Virtueel racen op circuit van Abu Dhabi? Het kan!"

  1. XliljeezyX 01-07-2009 om 12:04

    werkt perfect met firefox hoor.. alleen laden duurt wel erg lang..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...