Geneve ’09: Fisker

fisker
Fisker toonde op het autosalon 2 modellen (het hele gamma dus): de Fisker Karma en de Fisker Karma S Concept.

De Fisker Karma kennen we al langer, die levert 403 pk, aan de hand van zowel een elektromotor als aan de hand van een relatief kleine verbrandingsmotor. Die verbrandingsmotor is namelijk 2.0 liter groot en kreeg een turbo. De sprint van 0 naar 100 kan in de Stealth-mode na 7,5 seconden voltooid worden, in de SPORT-modus duurt dat slechts 5,8 seconden. In de Stealth-mode haalt de wagen maximaal 153 km/u, maar wie het wat sneller wil kan 200 km/u halen in de sportstand. In de milieuvriendelijkste stand vebruikt de Karma slechts 2,4 liter per 100 km.

Over de cabrio-versie van de Karma weten we dat alles ongeveer hetzelfde zal zijn als hierboven. Onderaan vind je foto’s van zowel de buitenkant als van het interieur.

Fisker Karma:

Fisker Karma

Fisker Karma

Fisker Karma

Fisker Karma

Fisker Karma S:

Fisker Karma

Fisker Karma

Fisker Karma

Fisker Karma

Fisker Karma

Fisker Karma

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...