Vanavond: Top Gear Seizoen 12 Aflevering 4

Top Gear Seizoen 12
Vanavond staat aflevering 4 van het twaalfde seizoen van Top Gear op het programma, mis het niet om 21u op BBC2!

Jeremy, James en Richard moeten in deze aflevering proberen om van Zwitserland naar de kust van Engeland te rijden met slechts één volle tank. Wie als eerste arriveert, mag de spectaculaire lichtshow Blackpool Illuminations van start laten gaan. Op het Top Gear circuit test James de Pagani Zonda F Roadster en mag The Stig eindelijk de Bugatti Veyron rond het circuit sturen voor een lap time!

Aangezien Youtube Top Gear afleveringen sneller verwijdert dan ze upgeload worden hebben we jammer genoeg de laatste drie afleveringen niet kunnen posten op deze website. Voor de fans hebben we echter wel de bittorent downloadlinks:
Aflevering 1: Top Gear – [12×01] – 2008 11 02 [RiVER] avi
Aflevering 2: Top Gear – [12×02] – 2008 11 09 [AFFiNiTY] avi
Aflevering 3: Top Gear – [12×03] – 2008 11 16 [RiVER] avi

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...