Citroen Hypnos Concept klaar voor Parijs

Citroën Hypnos Concept
Citroën maakt zich klaar voor het autosalon van Parijs met de onthulling van de eerste foto’s van de Hypnos conceptwagen.

De Citroën Hypnos Concept combineert de styling van een coupé met de elegantie van een sedan en heeft volgens Citroën evenveel ruimte als een SUV. De Hypnos wordt omschreven als een crossover en doet ons denken aan de BMW X6, alleen wat mooier.

Zoals 99% van alle conceptwagens die tegenwoordig onthuld worden beschikt ook de Citroën Hypnos over een milieuvriendelijke aandrijving. De conceptwagen heeft een hybridemotor onder de motorkap met een vermogen van 200 pk, de hybridemotor kent een gemiddeld verbruik van 4,5 liter per 100 km en een CO2-uitstoot van 120g/km. 

Meer details krijgen we op 2 oktober wanneer de Citroën Hypnos onthuld wordt voor de pers.

Citroën Hypnos Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...