Vanavond: Top Gear seizoen 11 Aflevering 2

Top Gear Seizoen 11 Aflevering 2
Vanavond om 21u wordt de tweede aflevering van het elfde Top Gear-seizoen uitgezonden op BBC2, ja dat is tegelijk met de EK-finale.

In de tweede aflevering vergelijkt Jeremy Clarkson de Mitsubishi Evo X met de Subaru Impreza STi in een echte Mitsubishi/Subaru battle. Richard Hammond neemt de Audi RS6 Avant onder handen en racet tegen een alpineskiër terwijl Jeremy de Mercedes CLK Black Series rond de testtrack stuurt. Ook Top Gear stuntman maakt opnieuw zijn intrede en zal een klassieke James Bond stunt uithalen. 

De rubriek “a Star in a Reasonably Priced Car” krijgt opnieuw twee gasten op bezoek, vanavond zijn Rupert Penry-Jones en Peter Firth aan de beurt. Last but not least keert de Cool Wall terug van lange afwezigheid! 

Voor diegenen die vanavond toch op het voetbal afstemmen zullen we morgen zowel de Youtube als Bittorent bestanden online zetten. 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...