Vanavond: Top Gear aflevering 7

Top Gear Seizoen 10 Aflevering 7
Vanavond om 21u wordt de zevende aflevering van het tiende Top Gear seizoen uitgezonden op BBC2. Niet te missen!

In de aflevering van vanavond zullen Jeremy, James en Richard proberen het veertig jarig bestaan van auto-, vrachtwagen en busbouwer British Leyland op een gepaste wijze te vieren, de producers zijn het daar echter niet mee eens. Daarom zullen de drie presentatoren met 1.200 pond een model kopen om te bewijzen dat het bedrijf wel respect verdient. Jeremy Clarkson en the Stig testen verder de Aston Martin DBS in het bijzijn van James Bond en de Reasonably Priced Car wordt gereden door Jennifer Saunders.

Voor diegenen die vanavond niet kunnen kijken of de aflevering graag opnieuw willen zien zetten we morgen zowel de Youtube als Bittorent bestanden online.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...