Spyshots: Jaguar XF

Jaguar XF Spyshot 1
Het verlieslatende Jaguar werkt hard aan een nieuw model: de Jaguar XF. Als Jaguar het faillissement wil vermijden moet dit model een succes worden.

De Jaguar XF werd bekend gemaakt als het Jaguar C-XF concept, een futuristische vierdeurs sedan. De eerste foto’s van het concept (zie onderaan) zagen er veelbelovend uit en de eerste niet gecamoufleerde spyshots tonen ons weinig afwijkingen ten opzichte van het C-XF concept. Dat is een goed teken.

Jaguar mikt met zijn prachtige vierdeurs sedan op BMW 5 bezitters. De wagen zal dan ook met een uitgebreid motorengamma beschikbaar zijn. Gaande van viercilinder tot 6 en 8 cilinder motoren. Zo is er plaats voor de 3,2 benzine V6 uit de Volvo S80 en komt er ook nog een 4,2 liter sterke V8 met 420 pk en 500 Nm koppel. Later wordt het gamma nog uitgebreid met een 5,0 liter V8.

De Jaguar XF zal voorgesteld worden op het autosalon van Frankfurt en zal eind dit jaar bij de dealers staan. Wij hopen met Jaguar mee dat de XF een succes wordt. Hij heeft alvast zijn design mee om een echte publiekslieveling te worden.

Jaguar XF Spyshot 2

Jaguar C-XF Concept foto’s
Jaguar XF Concept 1

jaguar_xf_concept_2.jpg

jaguar_xf_concept_3.jpg

jaguar_xf_concept_4.jpg

jaguar_xf_concept_5.jpg

jaguar_xf_concept_6.jpg

jaguar_xf_concept_7.jpg

jaguar_xf_concept_8.jpg

jaguar_xf_concept_9.jpg

jaguar_xf_concept_10.jpg

jaguar_xf_concept_11.jpg

jaguar_xf_concept_12.jpg

Deel dit bericht:

5 reacties op "Spyshots: Jaguar XF"

  1. BNNY 14-08-2007 om 0:37

    mooi achterkant, nice zijkanten, maar te brutte grill vanvoor 🙂

    succes Jag`

  2. PJS 14-08-2007 om 1:09

    De grille is even wennen, maar ik vind hem met de dag mooier worden. Post is geupdate, de XF wordt gelanceerd op het autosalon van Frankfurt.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...