Spyshots: Smart ForTwo Cabrio

Spyshots: Smart ForTwo CabrioDe lente komt stilaan in zicht dus Smart haast zich met de ontwikkeling van de Smart ForTwo Cabrio!

Momenteel kan je in diverse Smart verdeelpunten en hippe pop-ups stores kennis maken met de ForTwo (twee zitplaatsen) en ForFour (vier zitplaatsen), in Duitsland werken ze naarstig verder aan de andere uitvoeringen. Zo krijgen we in de komende 12 maanden nog een Electric Drive variant, een sportieve Brabus en een dakloze ForTwo Cabrio. Deze laatste werd recentelijk voor het eerst op gevoelige plaat vastgelegd, qua structuur koos Smart terug voor een stoffen dak en vaste steunrails.

De lancering staat waarschijnlijk later dit jaar gepland, grote kanshebber is het Autosalon van Frankfurt in september al is de kans op zonneschijn dan minder. Hoe dan ook, binnenkort kan je met de haren in de wind jezelf bijzonder wendbaar door de stad verplaatsen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...