Autosalon Brussel 2014: Smart line-up

Smart Fourjoy Concept
Smart neemt naar goede gewoonte enkele varianten mee van haar Smart Fortwo naar het autosalon van Brussel en tegelijkertijd denkt het met de conceptcar fourJoy aan gezinsuitbreiding.

Van de Smart fortwo vinden we onder meer de Citybeam edition terug – die hier in wereldpremière gaat – samen met de excentrieke Smart forjeremy. Omdat elektrische modellen niet kunnen ontbreken, vinden we ook de fortwo electric drive boconcept edition terug die naast de standaard fortwo electric drive staat. Deze boconcept beschikt onder meer over contrasterende buitenspiegels en speciale interieurkenmerken zoals unieke lederen zetels. De Smart BRABUS electric drive doet elektrisch rijden iets sportiever aanvoelen dan gewoonlijk.

Smart heeft verder ook een verjaardagsfeestje te vieren en doet dat met de Smart 15th anniversary edition, een versie die enkel voor de Belgische markt bestemd is. Verder weten ze bij Smart maar al te goed dat mobiel zijn in de stad op andere manieren kan dan met een wagen en daarom is ook de Smart ebike terug te vinden op de Brusselse beursvloer.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...