Nissan bevestigt GT-R Hybrid


De volgende generatie GT-R adopteert nu ook een hybride aandrijflijn!

De Sales & Marketing directeur van Nissan, Andy Palmer, bevestigde volmondig dat de volgende generatie van de Nissan GT-R beschikbaar zal zijn met een hybride aandrijflijn. Ongeveer een maand geleden hoorden we langs alle kanten verschillende rumoeren over de GT-R die het ecologische pad wou inslaan. En dat met behulp van Williams. Vandaag worden alle twijfels weggenomen.

Ook niet onbelangrijk is dat Palmer sprak over de Nismo-variant van de GT-R. De komende Nismo-variant van de GT-R zou dan ook de jaarlijkse aanpassingen krijgen van het nieuwe modeljaar. De kans is groot dat de rondtijd rond de Ring van de nieuwe GT-R eind deze maand bekend gemaakt zal worden op de Tokyo Motor Show. Er werden maar liefst vier verschillende piloten aangesteld om de rondetijd zo laag mogelijk te houden. Sebastien Buemi ( bekend van de F1) zou de snelste van de vier geweest zijn. (Via:Autocar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...