Tesla Model X uitsluitend met 4WD

Tesla Model X
Tesla Motors zal de nieuwe Model X uitsluitend met vierwielaandrijving aanbieden, dat bevestigde CEO Elon Musk.

De eerste exemplaren van de Tesla Model S verschijnen nog maar in onze straten, maar Tesla zelf en zeker wondernemer CEO Elon Musk zijn al lang bezig met de volgende mijlpaal: de Model X. Begin vorig jaar stelde Tesla al een pre-productieprototype voor, de leveringen van het finale productiemodel beginnen in 2014. De Model X is daarmee het derde model in het gamma en is de unieke combinatie elektro-monovolume-SUV.

Enkele details vinden jullie uitgebreid op de officiële Tesla website, maar Elon Musk spreekt die toch op één puntje tegen: hoewel de site afficheert dat er zowel een achterwiel- als vierwielaandrijving beschikbaar zal zijn, moet de Tesla Model X het in realiteit doen met uitsluitend 4WD. Er zal keuze zijn uit twee batterijen (60 kWh of 85 kWh) en de prijs zal bovendien iets hoger liggen dan de Tesla Model S. (Via: TeslaMotorsClub)

Tesla Model X Wing Doors

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...