Chevrolet Volt nu goedkoper

Chevrolet Volt
Na Opel verlaagt Chevrolet ook de prijs van haar elektrische wagen: de Chevrolet Volt.

Dat Opel en Chevrolet nauw verwant zijn mag geen verrassing meer zijn. Chevrolet verlaagt dan ook net als Opel de prijzen van haar elektrische wagen, de Chevrolet Volt. In het nieuwe modeljaar start de prijslijst reeds bij 38.000 euro en daarvoor krijg je nog steeds een 16-kWh lithium batterij waarmee tot 80 kilometer puur elektrisch kan gereden worden. Maar je kent de Chevrolet Volt, dankzij een range-extender wordt het totale rijbereik uitgebreid tot ruim 500 kilometer.

De prijsdaling volgt deze van Chevrolet in de Verenigde Staten, waar de prijs van de ‘nieuwe’ Volt met 5.000 dollar werd verlaagd. Deze prijsaanpassing geeft de grote vorderingen weer die de onderneming heeft geboekt op het gebied van kostenverlaging en de toegenomen ervaring omtrent elektrische auto’s en hun componenten.

Frankfurt 2013 - Chevrolet (10)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...