Caterham gaat een SUV bouwen

Caterham Expand Product Range
Caterham wil zowel een SUV als een kleine stadswagen bouwen om uit te groeien tot een wereldwijde autoconstructeur.

Caterham hield een oogje in het zeil toen Porsche reeds enkele jaren terug plots met een SUV op de markt kwam. De Cayenne is ondertussen het bestverkochte model in het gamma van het merk dat oorspronkelijk enkel sportwagens bouwde. Caterham wil munt slaan uit dezelfde tactiek en heeft grootste ambities, het denkt zelfs aan een kleine stadswagen om de Aziatische markt te veroveren.

Maar Caterham zal dat niet alleen doen en de plannen zijn evenmin voor direct. De Britse sportwagenbouwer zou samen met Renault in zee gaan om de kleine stadswagen en SUV te creëren, maar daarvoor wil het eerst een eigen versie lanceren van de achterwielaangedreven Alpine. Die is voor 2016, de andere plannen dus voor nog verder in de toekomst. Niets om van wakker te liggen, al kijken wij wel reikhalzend uit naar de budget-Seven die heel binnenkort onthuld zal worden. (Via: AE)

Caterham Seven Instapper

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...