Gumpert trekt zich recht


Roland Gumpert is overtuigd van een mooie toekomst voor zijn merk, het bedrijf praat momenteel met investeerders.

Enige tijd geleden berichtten we dat Gumpert op de rand van de afgrond stond, maar vandaag ziet de toekomst er gelukkig een stuk rooskleuriger uit. De productie werd hervat en de bestelorders blijven binnenstromen. Curator Görge Scheid is ervan overtuig dat de zaken permanent zullen doorgaan.

Tegelijk vinden de eerste gesprekken met potentiële investeerders plaats. Ondanks de recessie in de automobielindustrie, is er blijkbaar nog een sterke vraag naar de Apollo sportwagen. De nichemarkt zal volgens velen altijd blijven bestaan. Alle Gumperts worden met de hand vervaardigd, waarmee elk exemplaar een uniek meesterwerkje is, gebouwd volledig naar de wens van de klant. De rijken onder ons hebben niets liever.

Voor het volgende kwartaal plant Roland Gumpert vier tot vijf wagens te verkopen. Het dealernetwerk werd nieuw leven ingeblazen en vooral orders uit Japan, China, Turkije en het Midden-Oosten worden verwacht. Bij Gumpert werken momenteel 25 mensen, het bedrijf is gevestigd in Altenburg.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...