Autosalon Geneve 2013 Live: Gumpert

Autosalon Geneve 2013 - Gumpert
Gumpert is opnieuw springlevend en toont in Genève haar actuele productgamma.

Gumpert heeft het sinds het Autosalon van Genève vorig jaar niet zo makkelijk gehad. Het stond aan de rand van de afgrond, maar is er gelukkig sinds kort terug in geslaagd de financiële eindjes aan elkaar te knopen. Op een productieversie van de Tornante is het nog even wachten, maar Gumpert wou het niet nalaten aanwezig te zijn op de beursvloer. Daarom brengen de Duitsers twee Apollo S voertuigen mee, elk met een dikke 750 pk sterke V8. De sprint van 0-100 km/u blijft spectaculair te voltooien in slechts 2,9 seconden, 0-200 km/u duurt amper 8,8 seconden.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Autosalon Genève 2013 Live: Gumpert"

  1. TDB 07-03-2013 om 12:52

    Wat een brede sloefen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...