Autosalon Parijs 2012: Smart

Paris 2012 Smart ForStars Concept
Smart hint in Parijs naar het design van zijn toekomstige modellen.

Smart stelt met de ForStars Concept de toekomst van zijn gamma voor. De ForStars Concept hint niet alleen naar een mogelijke nieuwe vierzitter, later zullen de designelementen ook in de nieuwe Fortwo overgenomen worden. Het concept oogt futuristisch, maar met een duidelijk jeugdige knipoog. Zo vinden we ondermeer een videoprojector in de motorkap, waarmee je je favoriete film op een muur kan projecteren.

Onder de motorkap van de ForStars Concept zit de elektrische aandrijflijn van de Brabus Smart Electric, die zorgt voor 60 kW en 135 Nm koppel. Binnenin krijgt het conceptmodel daarnaast een uniek ontworpen interieur, met individuele stoelen en een bijzonder stuurwiel. Benieuwd of we hiervan ook maar iets op het uiteindelijke productiemodel zullen terugvinden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...