SRT Viper GTS Launch Edition krijgt retrokleuren

SRT Viper GTS Launch Edition 2013
SRT pakt op Pebble Beach uit met een knappe lanceringseditie van de Viper GTS.

Om de marktlancering van de nieuwe Viper kracht bij te zetten komt SRT met een Launch Edition van het model, dat verwijst maar al te graag naar het verleden door voor een klassiek kleurenschema te kiezen. Deze vijfde generatie Viper trekt dan ook resoluut de lijn van het verleden door. De wagen straalt niet alleen kracht en sportiviteit uit, ook onder de motorkap wordt redelijk hard keet geschopt. Daar is namelijk plaats voor een typisch Amerikaanse 8,4-liter V10 met een vermogen van 640 pk en een maximaal koppel van 800 Nm.

Naast de klassieke blauwe kleur en de dubbele witte strepen die over de carrosserie lopen, krijgt de lanceringseditie vijfspaaks aluminium velgen. Binnenin is er dan weer plaats voor een genummerd plaatje en zwart Laguna leder met contrasterend stiksel. Hoeveel exemplaren er van deze Launch Edition gebouwd zullen worden is momenteel nog niet bekend, vermoedelijk wacht het merk eerst de reacties van het publiek op Pebble Beach af, alvorens een definitief productieaantal vast te leggen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...