Teaser: Interieur Dodge Viper 2013


SRT gunt ons een blik op het interieur van de nieuwe Viper.

Het was enige tijd geleden dat SRT een officiële teaser vrijgaf van de nieuwe Viper, terwijl spyshots en foto’s van schaalmodellen ondertussen via andere kanalen het publiek bereikten. Over het interieur hadden we echter het flauwste idee, en net daaraan komt SRT nu tegemoet. En hoewel het exterieur eerder een evolutie lijkt te worden dan een revolutie, is de kans groot dat de Viper qua interieur eindelijk zijn achterstand met de Europese concurrenten heeft ingehaald.

Hoewel de layout van het interieur grote gelijkenissen vertoont met dat van de tweede generatie Viper, lijken alle materialen (zover we kunnen zien) een stuk hoogwaardiger. We bemerken sierlijk gevormde ventilatiemonden, een afwerking met zachte materialen en veel tweekleurige accenten. Geen flippertjes achter het stuur trouwens, maar nog steeds een sportieve pook tussen de twee kuipzetels. Aan welke motor die manuele zesbak gelinkt is, wordt volgende week duidelijk tijdens de onthulling op de New York Auto Show.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...