Air Quality app geeft luchtkwaliteit aan

Air_Quality_Toyota
Dankzij de nieuwe “Air Quality” app van Toyota, weet je overal ten lande hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit.

Dat de “Air Quality” app van Toyota komt, hoeft ons niet te verbazen. Toyota en hybride zijn inmiddels ongeveer synoniemen geworden en Toyota maakt graag van de gelegenheid gebruik om te tonen dat haar hybride systeem superieur is aan een dieselmotor, zeker als het aankomt op de uitstoot van fijn stof. Een hybride stoot namelijk zo goed als geen fijn stof uit.

Wie wil gaan sporten kan gebruik maken van de Toyota app, kwestie van zeker te zijn dat je gezonde lucht inademt. De app geeft de concentratie van fijn stof weer op de plaats waar je je met je smartphone bevindt. De resultaten zijn gebaseerd op cijfers van de IRCEL (Intergewestelijke Cel voor Leefmilieu).

Lees hier onze rijtest met de Toyota Auris HSD.
Lees hier onze rijtest met de Toyota Prius.

Air_Quality_Toyota

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...