Suzuki elektrificeert de Swift

Suzuki Swift Range Extender 2012
De Suzuki Swift Range Extender en G70 Concept debuteren in Genève.

In 2010 kwam Suzuki naar Genève met een Swift Plug-In Hybride, twee jaar later is het tijd voor de Swift Range Extender. Het betreft eigenlijk slechts een Europese première, gezien de Swift Range Extender volledig gelijk is aan de Swift EV Hybrid die debuteerde in Tokio. De kleine stadsmus beschikt over een elektromotor met een autonomie van 30 km, daarna springt een kleine verbrandingsmotor in als generator. Verder toont Suzuki ook de de G70, die eveneens in Tokio werd voorgesteld onder de naam Regina Concept.

Suzuki G70

Deel dit bericht:

1 reactie op "Suzuki elektrificeert de Swift"

  1. DF 01-02-2012 om 17:59

    zoals opel en chevrolet dus…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...