Rinspeed Dock+Go: Smart met 6 wielen

Rinspeed Dock+Go
De Smart die je gekocht hebt is naar alle waarschijnlijkheid te klein om iets wezenlijks mee te vervoeren. Ziehier de oplossing!

Het gekke Zwitserse merk Rinspeed zal op het autosalon van Genève namelijk even extravagant doen als anders. Geen elektrische strandbuggy dit jaar, maar wel een Smart met een aanhangwagen. Rinspeed ziet namelijk een toekomst voor modulaire mobiliteit: de Smart is (relatief) groot als je ’t wilt en wanneer je nood hebt aan een compacte wagen om te parkeren in nauwe plaatsen, laat je de aanhangwagen toch gewoon thuis?

Deze Smart Dock+Go is volgens Rinspeed zelf de ultieme droom van elke pizzakoerier. In een Smart is pizza’s plaatsen sowieso onhandig, maar dankzij de aanhangwagen kan je je pizza’s zelfs verwarmd opbergen. Al is het maar de vraag hoeveel autonomie zo’n verwarmde pizzakoffer vreet. Verder beogen de heren bij Rinspeed ook nog andere toepassingen voor deze Smart aanhangwagen zoals een golfwagentje, een skizak en zelfs een party pack.

Natuurlijk, als je bang zou zijn dat je Smart snel zonder elektriciteit zou vallen op een lange reis, kan ook de Dock+Go een oplossing zijn. Gewoon enkele extra batterijen achter de wagen hangen en zijn bereik van 120 km breidt direct al behoorlijk wat uit. Of misschien zelfs een brandstofcel in deze Dock+Go plaatsen? Niets is te gek voor deze Zwitsers.

Rinspeed Dock+Go

Rinspeed Dock+Go


		

Deel dit bericht:

1 reactie op "Rinspeed Dock+Go: Smart met 6 wielen"

  1. PJS 09-12-2011 om 11:27

    Hoe gekker hoe beter lijkt wel de lijfspreuk bij Rinspeed, elk jaar komen ze wel met een loco concept.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...