Opel neemt One Euro Car mee naar Frankfurt

Opel One Euro Car
Opel toont een compacte elektrische sportwagen op het autosalon van Frankfurt: de One Euro Car.

De wagen krijgt zijn naam omwille van het feit dat 100 km rijden met dit model amper 1 euro zou kosten aan energie. De wagen weegt ongeveer een derde van een moderne auto, waardoor hij behoorlijk zuinig kan zijn. Er is plaats voor 2 inzittenden en zelfs 16-jarigen zouden ermee kunnen rijden, aangezien er een versie komt die maximum 45 km/u kan rijden. Standaard komt de maximumsnelheid neer op 120 km/u.

Aan de voorkant herkennen we de boemerang-lichten die passen in de huidige designstijl van Opel, de achterkant is dan weer minder herkenbaar als Opel. Het minste dat we erover kunnen zeggen is dat de Opel One Euro Car er futuristisch uitziet. Leuk detail: de velgen krijgen een rode omlijsting.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...