Lexus plaagt met Lexus LF-Gh

Lexus LF-Gh Teaser
Lexus zal een conceptmodel, de LF-Gh, voorstellen op het autosalon van New York. Nu stuurt het merk haar eerste teasers de wereld in. 

Echt veel kunnen we op de foto’s nog niet zien. We zien een achterlicht dat zeer scherp en strak is vormgegeven en een koplamp die wat wegheeft van de Lexus CT200h. Verder kunnen we ook naar de voorbumper van het model kijken, die op het eerste zicht toch behoorlijk agressief oogt. Niet direct wat we van Lexus gewend zijn, zeker met de vorige generatie GS in het achterhoofd.

De Lexus LF-Gh luidt de komst van een nieuwe Lexus GS in. De GS zal een hybride model worden. Als de eerste foto’s representatief zijn voor het uiteindelijke productiemodel, zal de nieuwe Lexus GS een behoorlijk sportief model worden, ongeveer het volledig tegenovergestelde van de huidige GS. De teasers hebben alleszins hun doel niet gemist, wij zijn alvast benieuwd naar wat er te zien zal zijn op het autosalon van New York. (via AB)

Bekijk hier onze rijtest met de Lexus GS.

Lexus LF-Gh Teaser

Lexus LF-Gh Teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...