Lexus LF-Gh in New York: voorbode nieuwe Lexus GS

Lexus LF-Gh nieuwe GS
Lexus zal de Lexus LF-Gh voorstellen op het autosalon van New York. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier over de opvolger van de Lexus GS.

Uit de naamgeving kunnen we namelijk behoorlijk wat afleiden. De LF in de naamgeving staat voor Lexus Future, de G staat ongetwijfeld voor de Lexus GS en de h slaat uiteraard op het feit dat de wagen een hybride wordt. Het model dat Lexus zal tonen in New York is nog een conceptmodel, wanneer het uiteindelijke productiemodel er komt, is nog niet volledig duidelijk.

Echt concrete details over dit model ontbreken nog, wel zien we al een teaser van hoe het concept eruit zal zien. Wij zal alvast benieuwd, want de huidige Lexus GS is wellicht één van de meest comfortabele en soepele auto’s van het moment.

Bekijk hier onze rijtest met de Lexus GS.

Lexus LF-Gh nieuwe GS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...